Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca lliura els premis del 20è Concurs de punts de llibre El certamen ha registrat una participació de 339 treballs, realitzats per infants i joves d’entre 5 i 16 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca lliura els premis del 20è Concurs de punts de llibre

El certamen ha registrat una participació de 339 treballs, realitzats per infants i joves d’entre 5 i 16 anys
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha lliurat aquest dijous a la tarda els premis del 20è Concurs de punts de llibre. El certamen s’inspirava enguany en el lema L’hort urbà: un hort a casa, coincidint amb la commemoració aquest 2014 de l’Any Internacional de l’Agricultura Familiar.

El concurs ha registrat una participació de 339 treballs distribuïts de la següent manera: 109 de la categoria A (de 5 a 7 anys), 67 de la categoria B (de 8 a 9 anys), 136 de la categoria C (de 10 a 13 anys) i 27 de la categoria C (de 14 a 16 anys). La xifra de punts presentats ha superat amb escreix els 96 que es van rebre en l’edició anterior.

El jurat ha escollit com a guanyadora de la categoria A Laia Hadauri, de l’Escola d’Art i Disseny edRa; Mohamed Ali Ben Ali ha resultat guanyador de la categoria B; Ana Castillo s’ha endut el primer premi de la categoria C; i Arnau Martínez ha estat el guardonat de la categoria D. Tots ells han rebut com a premi un lot de llibres.

Els punts de llibre participants al concurs seran exposats a la Sala Infantil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler entre el 25 de juny i el 30 d’agost. Pel que fa als quatre treballs guanyadors, s’imprimiran i es repartiran durant tot l’any als usuaris i usuàries de l’equipament cultural.