Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca exposa fins a finals d’agost els treballs presentats al 20è Concurs de punts de llibre El certamen ha registrat una participació de 339 treballs, realitzats per infants i joves d’entre 5 i 16 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca exposa fins a finals d’agost els treballs presentats al 20è Concurs de punts de llibre

El certamen ha registrat una participació de 339 treballs, realitzats per infants i joves d’entre 5 i 16 anys
La Sala Infantil de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull fins el 31 d’agost l’exposició del 20è Concurs de punts de llibre. Enguany, el certamen s’inspirava en el lema L’hort urbà: un hort a casa, coincidint amb la commemoració aquest 2014 de l’Any Internacional de l’Agricultura Familiar.

El concurs ha registrat una participació de 339 treballs distribuïts de la següent manera: 109 de la categoria A (de 5 a 7 anys), 67 de la categoria B (de 8 a 9 anys), 136 de la categoria C (de 10 a 13 anys) i 27 de la categoria C (de 14 a 16 anys). La xifra de punts presentats ha superat amb escreix els 96 que es van rebre en l’edició anterior.

El jurat ha escollit com a guanyadora de la categoria A Laia Hadauri, de l’Escola d’Art i Disseny edRa; Mohamed Ali Ben Ali ha resultat guanyador de la categoria B; Ana Castillo s’ha endut el primer premi de la categoria C; i Arnau Martínez ha estat el guardonat de la categoria D. Tots ells han rebut com a premi un lot de llibres.

Els quatre punts de llibre guanyadors s’han imprès i es reparteixen als usuaris i usuàries de l’equipament cultural.