Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca és el tema del Concurs de Punts de Llibre 2013 Aquest any, la categoria de 5 a 9 anys es divideix en 2 noves per a infants de 5 a 7 i de 8 a 9 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca és el tema del Concurs de Punts de Llibre 2013

Aquest any, la categoria de 5 a 9 anys es divideix en 2 noves per a infants de 5 a 7 i de 8 a 9 anys.
La Biblioteca de Rubí com a servei públic de lectura, inaugurada ara fa 60 anys en un edifici del centre de la ciutat, i el mestre Martí Tauler, que va ser director de les Escoles Ribes, i que dona nom a l’equipament, són el tema del Concurs de punts de llibre 2013, que organitza la biblioteca i que arriba ja a la 29 edició.

La principal novetat d’aquesta convocatòria, que estarà oberta fins al 21 de maig, es l’establiment d’una nova categoria per separar per grups d’edat més pròxims la Categoria A d’altres anys, que queda desdoblada en dues, A de 5 a 7 anys i B de 8 a 9 anys, mentre que la resta es mantenen (C de 10 a 13 anys i D de 14 a 16 anys). El lliurament de premis es farà a la mateixa biblioteca el pròxim 18 de juny , en un acte a l’auditori a les 17.30 h.

Els punts de llibre, que s’han de lliurar a la biblioteca, han de tenir una mida de 21x6 cm i estar realitzats en cartolina blanca emprant qualsevol tècnica, excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Només es pot presentar una obra per participant. Els guanyadors rebran com a premi un lot de llibres i la impressió dels seus punts que seran repartits entre els lectors habituals de la Biblioteca durant l’any. Tots el punts estaran exposats a la Sala infantil de la Biblioteca del 25 de juny al 30 d’agost.

La Biblioteca Popular de Rubí va ser inaugurada l'any 1953 al primer pis d'un edifici del centre a prop de la plaça Doctor Guardiet. Inicialment, comptava amb 60 espais de lectura fins que l'11 de setembre de 1987 es va traslladar a l’edifici de l’Escardívol, on va estar fins al 2010 que es va inaugurar l’actual edifici a la Plana de Can Bertran. Porta el nom del mestre Martí Tauler i Pruneda, professor i director de les Escoles Ribas, que va desenvolupar una tasca de difusió i promoció de la cultura important a la ciutat.

Per a més informació, Biblioteca Mestre Martí Tauler, c/ Aribau, 5 - 08191 Rubí, tel.: 93 588 70 00 ext. 4416, a/e: b.rubi.mmt@diba.es, de dimecres a dissabtes, de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.