Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Rubí inicia el curs amb nova programació i millores en l’atenció als usuaris A partir del 16 de setembre la Biblioteca torna al seu horari habitual d’hivern. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca de Rubí inicia el curs amb nova programació i millores en l’atenció als usuaris

A partir del 16 de setembre la Biblioteca torna al seu horari habitual d’hivern.
La programació d’activitats de la Biblioteca comença aquest mateix mes, amb algunes novetats relacionades amb millores als usuaris i amb l’ampliació d’alguns clubs de lectura a causa de la demanda de les persones usuàries. En el cas del Club de Lectura fàcil en Català, passa de una a dues sessions, que es faran dilluns i dimecres de 19 a 20 h; mentre que el d’anglès, que es fa el tercer dilluns de cada mes, es desdoblarà en funció dels nivells dels participants, de 18.30 a 19.30 h per a persones amb un nivell intermedi i de 19.30 a 20.30 h per a persones amb un nivell avançat. La prova de nivell es farà el proper dilluns 16 a les 19 h a la Biblioteca.
A més, es posa en marxa el nou club de lectura “Cicle de cinema i literatura”, que estarà conduït per l’escriptora local Gracia Pérez, en què, un divendres al mes, es programarà una pel·lícula a la biblioteca amb la lectura del llibre corresponent. La primera sessió es farà el 20 de setembre amb la projecció de “Tomates verdes fritos”.

Atenció a l’usuari

A partir del 16 de setembre, l’equipament municipal tornarà a obrir en el seu horari habitual després de les vacances de l’estiu: de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 21 h.
Coincidint amb aquesta ampliació, s’obrirà el nou servei “Internet a mida dels nostres usuaris: Reserva un bibliotecari”, per tal que els usuaris de la biblioteca puguin disposar durant una hora de l’ajuda d’un bibliotecari/a per resoldre dubtes bàsics d’informàtica o de l’ús del catàleg i base de dades de la biblioteca virtual. Aquesta atenció personalitzada es durà a terme o bé els dimecres al matí, d’11 a 13 h, o bé a la tarda de 16 a 17 h, sempre en sessions d’una hora per usuari.
També, es posa en marxa el servei De la biblioteca a casa perquè un voluntari/a de la Biblioteca col·labori portant els documents en préstec a casa a els usuaris/es amb mobilitat reduïda. De moment, s’ha obert el període d’inscripció per a voluntaris i per persones interessades en accedir al servei per poder posar-lo en funcionament.

Activitats per a infants

També comencen les activitats per infants i el públic familiar a partir del 26 de setembre a les 18 h, amb un espectable de titelles amb Marduix teatre, dedicat a la poeta Joana Raspall que aquest any celebra els seus 100 anys.
Les sessions d’hora del conte, cada 15 dies per a nens d’1 a 4 anys i tots els dimecres per als nens de 4 a 7 anys, així com les sessions de cinema quinzenal, seran de nou a la Biblioteca a partir del mes d’octubre, amb la resta d’activitats habituals.