Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La B30 ha aprovat els seus estatuts i ha presentat l’inici del pla de treball L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha assistit al plenari de l’associació, integrada per un total de 23 municipis vallesans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La B30 ha aprovat els seus estatuts i ha presentat l’inici del pla de treball

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha assistit al plenari de l’associació, integrada per un total de 23 municipis vallesans.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha assistit a la quarta sessió plenària de la B30. Una reunió que ha servit per validar definitivament els estatuts de la nova associació, així com per presentar el seu pla de treball. A la sessió hi han assistit una seixantena d’institucions, entre ajuntaments, sindicats, patronals, associacions i universitats, entre d’altres.

L'equip impulsor de la B30 va redactar uns estatuts que a finals de juliol va sotmetre a la consideració de tots els membres. S’hi han incorporat esmenes i s’han recollit consideracions presentades per part d'algunes organitzacions.

Al plenari de Martorell, celebrat l’octubre del 2011, a banda de decidir elaborar els estatuts, també es va acordar desenvolupar un pla de treball. Des de l'equip impulsor es va cercar finançament i es van fer uns plecs de condicions per tal d’obrir un concurs per fer aquesta feina. De les quatre empreses que s’hi van presentar, es va escollir la proposta de l'empresa LTC Project. El seu conseller delegat, Xavier Marcet, ha assistit al plenari per explicar el pla de treball que iniciaran. L’entitat preveu presentar, en els propers mesos, un full de ruta amb actuacions concretes per promoure una activitat industrial amb alts índex d’innovació i internacionalització a la zona que aconsegueixi reactivar l’ocupació.

23 municipis implicats
La B30 té com a objectiu impulsar projectes que ajudin a la transformació del teixit productiu per reforçar un parc industrial amb alts índex d'innovació i fortament competitiu internacionalment.

A banda de Rubí, els altres 22 municipis que conformen l'associació són Badia, Barberà, Castellar, Castellbisbal, Cerdanyola, el Papiol, Granollers, la Roca, Martorell, Mollet, Montmeló, Montornès, Palau, Parets, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Cugat, Sant Quirze, Santa Perpètua, Terrassa i Vilanova del Vallès. Unes poblacions que representen 485 km2 de territori i que apleguen 195 polígons amb 6.579 hectàrees industrials. En total s'hi concentren 30.173 empreses, que ocupen 387.478 treballadors.