Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La alcaldesa lamenta que el conseller de sanitat no vulgui reunir-se amb ella per l'hospital Carme García ha demanat reiteradament trobar-se amb Boí per aclarir el futur de l’Hospital de Rubí-Sant Cugat-Castellbisbal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La alcaldesa lamenta que el conseller de sanitat no vulgui reunir-se amb ella per l'hospital

Carme García ha demanat reiteradament trobar-se amb Boí per aclarir el futur de l’Hospital de Rubí-Sant Cugat-Castellbisbal
L’Alcaldessa de Rubí, Carme García, qualifica “d’impresentable” la resposta que el conseller ha fet arribar avui a l’Ajuntament de Rubí declinant trobar-se amb ella i derivant-la a un subaltern de la conselleria de sanitat, després de reiterades trucades per mantenir una reunió per aclarir el futur de l’hospital Vicente Ferrer que ha de donar servei a una població de 200.000 habitants procedents de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal. Així mateix desmenteix la informació publicada avui al diari digital lamalla.cat que anuncia avui una futura reunió de la conselleria amb els alcaldes de les tres poblacions per al pròxim 29 de març. “Si més no, a Rubí, l’únic que hem rebut és una trucada a Alcaldia dient que el Conseller derivava la meva petició de reunió amb ell a una altra persona de la conselleria i que fixéssim dia i hora. No s’ha comunicat en cap moment que fós una trobada conjunta amb les 3 alcaldesses ni que s’hagués de produir el dia 29”, ha aclarit.

García lamenta “l’actitud de menyspreu” de Boí Ruíz “cap a una població de prop de 75.000 habitants que ha convertit l’hospital en la seva principal reivindicació”.

L’Alcaldessa ha recordat que, per la gent gran que no utilitza vehicle propi i per aquelles persones han de fer servir l’autobús, l’Hospital de Terrassa, principal referent de la població en aquests moments, “es troba a 1 hora i mitja i que necessitats bàsiques sanitàries com les urgències pediàtriques són inexistents en el nostre municipi durant els caps de setmana”.

García ha manifestat “desconcert” davant la situació i, segons ha dit “estic segura que el conseller no pensa que els rubinencs, i els vallesans en general mereixem pitjor atenció sanitària que altres ciutadans d’altres zones de Catalunya que amb molta menys població disposen de serveis sanitaris que nosaltres no tenim i que portem reclamant fa molts anys”.

Carme García demana una explicació personal del Conseller sobre el futur de l’equipament sanitari que, segons ha explicat, “compleix amb el principal requisit que el propi Conseller ha dit públicament perquè pugui tirar endavant”. I és que la Generalitat, segons l’alcaldessa, no haurà de posar diners fins que no estigui en funcionament, donat que la construcció està finançada per l’entitat privada Mútua de Terrassa, “per tant, l’excusa de la crisi i de la manca de diners de la Generalitat, en aquest cas, no serveix”, ha apuntat.