Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 8a baixada d’andròmines de la Festa Major es trasllada al camí de Sant Muç per motius de seguretat L’activitat es farà al l’1 de juliol a les 17 h en aquest nou emplaçament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La 8a baixada d’andròmines de la Festa Major es trasllada al camí de Sant Muç per motius de seguretat

L’activitat es farà al l’1 de juliol a les 17 h en aquest nou emplaçament.
La 8a baixada d’andròmines de la Festa Major 2013 es trasllada aquest any al camí de Sant Muç, al qual s’accedeix pel passeig de la Riera, per motius de seguretat, tant pels participants que realitzen l’activitat com per a les persones que assisteixen com públic durant tot el trajecte. La baixada tindrà lloc el pròxim 1 de juliol a partir de les 17 h.

Per poder participar, cal fer inscripció prèvia que es poden fer del 17 al 21 de juny i del 25 al 27 de juny, de 19 a 21 h al Centre Excursionista de Rubí (pg. de la Riera, 30-32). La inscripció té un cost de 3 € que s’ha abonar el mateix dia als membres de l’Agrupament Escolta Guspira que són els organitzadors de l’activitat. Tot i així, el mateix dilluns 1 de juliol, s'acceptaran inscripcions fins mitja hora abans de la sortida i després de fer la corresponent revisió dels vehicles, que no poden tenir cap sistema propulsor i han de tenir fre, direcció i tres rodes coma mínim, i dels participants que han de portar casc, genolleres, colzeres i guants de forma obligatòria.