Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 7ª i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Rubí aquest diumenge El recorregut que seguiran els corredors, que inclou les avingudes de Comas i Solà i de l’Estatut i part de la C1413a, entre d’altres vies, quedarà tallat mentre duri la cursa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 7ª i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Rubí aquest diumenge

El recorregut que seguiran els corredors, que inclou les avingudes de Comas i Solà i de l’Estatut i part de la C1413a, entre d’altres vies, quedarà tallat mentre duri la cursa.
La 7ª i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que comença aquest diumenge, 27 de març, a Parets del Vallès, arribarà a Rubí al voltant de les 12h del migdia. Els corredors entraran per l’avinguda d’Europa, seguiran per la plaça d’Urània, les avingudes de Comas i Solà i de l’Estatut, enllaçant amb la carretera de Terrassa i la C1413a, per on sortiran del terme municipal en direcció a Molins de Rei.

Al seu pas per la nostra ciutat, previst entre les 12h i les 12:30h del migdia, aproximadament, l’etapa té un recorregut de 9,6 quilòmetres. Mentre duri la cursa, tot l’itinerari quedarà tallat al trànsit. Tot i així, el regidor de Mobilitat, Josep Antoni Serra, creu que “no es produiran grans afectacions viàries, donat que la cita és en diumenge”.

Aquesta setena i darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, de 124,5 quilòmetres, finalitzarà a Barcelona (Pla de Palau).