Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5ª Fira d’adopció d’animals de companyia arriba el 9 de desembre a la rambla del Ferrocarril El cost de les adopcions és de 25 euros i els gossos s’entregaran identificats, esterilitzats i desparasitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 5ª Fira d’adopció d’animals de companyia arriba el 9 de desembre a la rambla del Ferrocarril

El cost de les adopcions és de 25 euros i els gossos s’entregaran identificats, esterilitzats i desparasitats.
Rubí celebrarà, el proper 9 de desembre, la 5ª Fira d’adopció d’animals de companyia. L’objectiu del certamen és trobar una nova família per als gossos que Help Guau, l’empresa que realitza el servei de recollida i manteniment dels animals domèstics de companyia a Rubí, mostrarà a les carpes ubicades a la rambla del Ferrocarril.

Durant el matí, diversos voluntaris passejaran els animals per la fira amb l’objectiu que tothom els pugui veure, comprovar el seu caràcter i acaronar-los. A banda dels gossos que siguin presents a la fira, a la carpa de Help Guau també hi haurà informació i fotografies d’altres animals que actualment es troben a les instal·lacions de la residència canina que l’empresa té a Argentona, per si algú estigués interessat en adoptar-los.

Paral·lelament, els visitants també trobaran a la seva disposició fulletons informatius sobre la tinença responsable d’animals de companyia, informació sobre què cal fer si perdem la nostra mascota, sobre les colònies de gats de carrer, la identificació, el cens i l’esterilització dels animals, sobre com obtenir la llicència per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos i sobre les zones d’esbarjo per a gossos. A més, es lliuraran bosses per a la recollida dels excrements de gos a aquells propietaris que ho demanin.

Durant la fira, que se celebrarà entre les 10h i les 14h, l’Escola Guau d’etologia i educació canina, amb la col·laboració dels rubinencs que s’acostin amb les seves mascotes, farà una demostració de com educar els gossos.

El cost de les adopcions serà de 25 euros i els animals s’entregaran identificats, esterilitzats i desparasitats, segons marca la normativa vigent.