Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4ª Fira de l’adopció d’animals de companyia arriba el primer cap de setmana de juny Amb aquestes accions, 16 gossos han trobat una nova llar en les darreres edicions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La 4ª Fira de l’adopció d’animals de companyia arriba el primer cap de setmana de juny

Amb aquestes accions, 16 gossos han trobat una nova llar en les darreres edicions.
La 4a edició de la Fira d’adopció d’animals de companyia que l’Ajuntament de Rubí organitza a la Rambla del Ferrocarril de la ciutat torna el pròxim diumenge 3 de juny, amb les habituals parades d’informació i la possibilitat de conèixer de prop els animals que busquen una nova llar d’acollida. Fins ara, amb aquestes accions d’apropament que el consistori organitza des del 2010, un total de 16 gossos han trobat una nova família.

A partir de les 10 h, a les parades de la fira, organitzada de forma conjunta amb el centre d’acollida Help Guau, l’empresa que porta el servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia per al consistori, es podran conèixer de prop una desena gossos recollits al municipi i adoptar-los sense cap cost per part de les persones adoptants. Els animals s’entregaran identificats, esterilitzats i desparasitats, segons marca la normativa vigent.

A més, hi haurà tríptics informatius sobre la tinença responsable d’animals de companyia, informació del passos a donar si es perd l’animal de companyia, com censar i esterilitzar els animals o sobre les zones d’esbarjo per a gossos. També es podran veure fotos de més gossos que es troben a les instal·lacions de la residència canina Help Guau, que poden ser adoptats si es desitja, i assistir a una demostració sobre com educar els gossos amb la participació dels rubinencs que s’acostin amb les seves mascotes.