Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a Nit oberta de Rubí omple els comerços i els carrers del centre de públic i activitats diverses Un total de 134 comerços van obrir les seves portes fins a la mitjanit de divendres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La 1a Nit oberta de Rubí omple els comerços i els carrers del centre de públic i activitats diverses

Un total de 134 comerços van obrir les seves portes fins a la mitjanit de divendres.
La 1a. Nit oberta de Rubí ha aconseguit un elevat índex de participació tant per part dels comerços de la ciutat, dels quals 134 van obrir les seves portes fins a ben entrada la mitjanit, molts d‘ells amb descomptes, ofertes especials, tastets de beguda o menjar, tallers, etc., com per part de la ciutadania. Comerços i públic que han fet d’aquesta primera experiència una nit de cultura, comerç i restauració, en què, com sempre que s’organitzen activitats al carrer, la ciutadania ha participat de forma massiva, com van posar de manifest tant l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, com la regidora de Comerç, Arés Tubau, durant l’acte d’inauguració de la nit oberta.

Als 134 comerços inscrits inicialment, es va afegir algun més a l’inici de la jornada de forma espontània, a més d’algunes parades d’artesania en carrers i places. De fet, part de l’èxit de la iniciativa es conseqüència de la implicació dels mateixos comerciants amb les propostes que van posar en funcionament durant aquesta primera nit, com va ser el cas de les tapes d’Aluju Cansaladers, les fotos familiars del Condis Mariona, els massatges de French Kiss o la desfilada de roba interior de la Corseteria Marga, entre d’altres, que van fer que la gent s’acostés a les botigues.

A més, també van estar oberts els espais culturals del centre, com el Museu Vallhonrat, l’Espai Expositiu Aula Cultural i el Punt d’Informació de l’Antiga Estació.

Aquesta activitat ha estat una de les accions de suport al comerç incloses al paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013, amb aquesta obertura en horari especial, completada amb activitats de dinamització fora dels establiments i ofertes i descomptes.