Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a Fotomarató de Rubí ja té guanyadors Les obres seleccionades s’exposaran durant el mes de setembre a l’Espai Jove Torre Bassas https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La 1a Fotomarató de Rubí ja té guanyadors

Les obres seleccionades s’exposaran durant el mes de setembre a l’Espai Jove Torre Bassas
Aquest dilluns s’han donat a conèixer els guanyadors de la primera edició de la Fotomarató de Rubí, organitzada en el marc de l’Estiu Jove. El certamen convidava els joves a presentar fotografies realitzades a la ciutat i que s'ajustessin a alguna de les següents categories: Retrat del passat, Llum i ombres, Ovnis i zombis, Mirada animal i Colors de Rubí.

Els guanyadors del concurs han estat:

Retrat del passat
1r premi: Marta Garcia
2n premi: Elisabeth López
Llums i ombres
1r premi: Bea Muñoz
2n premi: Marta Garcia
Ovnis i zombis
1r premi: Marta Garcia
2n premi: Bea Muñoz
Mirada animal
1r premi: Bea Muñoz
2n premi: Noelia Pérez
Colors de Rubí
1r premi: Elisabeth López
2n premi: Noelia Pérez

Les imatges guanyadores ja es poden veure a la pàgina de Facebook de RubíJove i, durant el mes de setembre, s’exposaran al subway de l’Espai Jove Torre Bassas.

Estiu Jove
Durant tot el mes de juliol, l’Espai Jove Torre Bassas ha organitzat diverses activitats per tal que els joves gaudissin de l’estiu a la ciutat. Les propostes tornaran al setembre, amb nous espais oberts dinamitzats pels mateixos usuaris i molt especialment amb la recuperació del Festival Mixing Colors, que tindrà lloc el 27 de setembre. L’esdeveniment s’ubicarà a la plaça Josep Tarradelles (La Bòbila), on s’hi farà una exhibició de grafits, breakdance i skate, i diverses actuacions musicals en directe.