Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 15a Fira del Joc i de l’Esport al carrer se celebrarà aquest dissabte 14 de setembre a la Rambla del Ferrocarril Una de les novetats d'aquesta edició és la participació d'una dotzena d'entitats del Consell Municipal de Cooperació, que organitzaran l'activitat “Juga d’una altra manera” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 15a Fira del Joc i de l’Esport al carrer se celebrarà aquest dissabte 14 de setembre a la Rambla del Ferrocarril

Una de les novetats d'aquesta edició és la participació d'una dotzena d'entitats del Consell Municipal de Cooperació, que organitzaran l'activitat “Juga d’una altra manera”
La 15a edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer aterra el proper dissabte, 14 de setembre, a la rambla del Ferrocarril, després que se suspengués el passat mes de juny com a conseqüència de la pluja. Múltiples jocs, tallers i activitats esportives organitzades per una trentena d’entitats i associacions tornaran a omplir d’infants, joves i les seves famílies aquest espai de la ciutat entre les 17:00h i les 21:00h.

Aquesta proposta lúdica per a les famílies promou les activitats del joc i el valor de la convivència, intentant recuperar les tradicions del lleure i de l’intercanvi lúdic al carrer entre persones de diferents edats, cultures i capacitats. Enguany, una dotzena d’entitats del Consell Municipal de Cooperació se sumen a la fira amb l’organització de l’activitat “Juga d’una altra manera”. Totes elles muntaran un conjunt d’estands a la rambla del Ferrocarril, on els visitants trobaran jocs i tallers típics d’altres països.

Com sempre, la fira també comptarà amb activitats diverses relacionades amb el joc i l’esport, des de la pràctica de waterpolo, tennis, zoorball, tirs a cistella, atletisme o futbol 3x3, passant per tallers de manualitats, de maquillatge, de pintura de samarretes i de bijuteria, fins a una ballada i passejada de gegants, jocs tradicionals o la representació d’un conte per part dels pares, entre d’altres.