Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 14a edició del “Voluntariat per la llengua” arrenca amb energia Un centenar de persones participen en aquesta edició del programa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 14a edició del “Voluntariat per la llengua” arrenca amb energia

Un centenar de persones participen en aquesta edició del programa.
Dijous 17 de març al vespre es va presentar a La Sala la 14a edició a la nostra ciutat del programa “Voluntariat per la llengua”, a la qual participaran gairebé 100 parelles.

L’acte, presentat per Roser Tutusaus, cap del Servei Local de Català, va comptar amb la presència de la regidora comissionada de Política Lingüística de l’Ajuntament, l’Arés Tubau; del president del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, en Ferran Lozano, i del dinamitzador del programa a Rubí, l’Isaac Aguareles.

L’Arés Tubau va agrair la implicació dels rubinencs i les rubinenques que de manera voluntària comparteixen part del seu temps a ajudar altres persones a integrar-se en la nostra ciutat i a conèixer la llengua i la cultura del nostre país. La regidora també va destacar i agrair la participació dels establiments col•laboradors que, fins i tot en aquests moments difícils, mantenen el seu compromís amb el programa i amb la llengua garantint l’atenció al públic en català.

Després de la intervenció del senyor Ferran Lozano, que també va agrair la implicació dels i les participants, el dinamitzador del programa, l’Isaac Aguareles, va comentar les activitats previstes i va fer un seguit de recomanacions a les persones participants.

En aquesta edició s’ha comptat amb la participació del grup Gospel Vallès, entitat col·laboradora del programa “Voluntariat per la llengua”. El grup va interpretar alguns temes del seu espectacle Gospel Energy amb els quals va connectar amb les persones participants del programa, que van demanar un bis i hi van participar activament cantant i ballant.

L’acte es va tancar amb la tradicional foto de grup, i un aperitiu final va servir de marc per a les primeres converses entre les parelles participants.