Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE presenta el projecte Rubí Brilla i el conveni signat amb la UPC als empresaris de la ciutat La jornada empresarial es durà a terme el proper dijous, 7 de març, a l’auditori de l’edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE presenta el projecte Rubí Brilla i el conveni signat amb la UPC als empresaris de la ciutat

La jornada empresarial es durà a terme el proper dijous, 7 de març, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza, el proper 7 de març, una nova jornada professional adreçada a les empreses i emprenedors de la ciutat. En aquesta ocasió, els assistents podran conèixer de primera mà el projecte estratègic Rubí Brilla, que treballa l’estalvi energètic i el foment de les energies renovables com a factor de millora de la competitivitat de les empreses. L’alcaldessa, Carme García, i el regidor de Planificació estratègica, Promoció econòmica i Govern, Jaume Buscallà, van presentar el projecte el novembre de 2011.

Durant la sessió, que es durà a terme a l’edifici Rubí+D, també es presentarà el conveni que l’alcaldessa va signar el passat 25 de juny amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L’acord de col·laboració, que té vigència durant dos anys, seguits de pròrrogues anuals automàtiques, estableix que el consistori rubinenc i la universitat treballaran en la creació d’un model de gestió de l’energia sostenible a escala urbana aplicable a l’entorn industrial i empresarial, al comerç i a l’entorn domèstic i ciutadà.

Les inscripcions per a participar a la jornada es poden fer de manera gratuïta a través de la pàgina web www.rubiempresa.net.