Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE parla de la importància de les xarxes socials davant d’una quarantena d’empresaris L’Oficina de Serveis a l’Empresa ha organitzat aquest dijous una nova jornada professional a l’edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE parla de la importància de les xarxes socials davant d’una quarantena d’empresaris

L’Oficina de Serveis a l’Empresa ha organitzat aquest dijous una nova jornada professional a l’edifici Rubí+D.
Sota el títol “Les xarxes socials per a empreses”, l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat aquest dijous una nova jornada professional adreçada als empresaris. Durant la sessió, l’assessor de màrqueting en línia i Social Media de la Cecot, director de Creat360 i professor de la EUNCET, Santi Rius, ha parlat de la importància de la reputació online i de la necessitat d’elaborar un Pla Social Media. La jornada, que s’ha celebrat a l’edifici Rubí+D, ha comptat amb l’assistència d’una quarantena d’empresaris.

Rius ha explicat que, actualment, per una empresa és vital estar present a les xarxes socials. L’assessor de màrqueting en línia ha puntualitzat que, d’una banda, cal distingir quines xarxes socials són més útils en funció del producte o servei que es vol comercialitzar i, de l’altra, a quin públic ens volem dirigir. I és que, segons Rius, no totes les xarxes socials gaudeixen de la mateixa popularitat: mentre que a Barcelona el Facebook està molt més implantat, a Madrid, en canvi, està més estès el Tuenti. El conferenciant també ha explicat que Twitter s’està transformant en una xarxa amb molta viralitat, capaç d’arribar a públics molt amplis. Gestionar les xarxes socials, segons Rius, requereix dedicar-hi un temps diari, que dependrà de la importància que cada empresa doni a les xarxes socials. L’assessor de màrqueting online també ha comentat als assistents que és imprescindible tenir la pàgina web de l’empresa actualitzada.