Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una sessió sobre la Llei de protecció de dades i les infraccions a la xarxa Adreçada a petites empreses, la jornada donarà a conèixer les obligacions en relació a aquesta llei. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una sessió sobre la Llei de protecció de dades i les infraccions a la xarxa

Adreçada a petites empreses, la jornada donarà a conèixer les obligacions en relació a aquesta llei.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza una sessió informativa sobre les aplicacions pràctiques de la normativa de la Llei de protecció de dades i les infraccions a la xarxa el dijous 19 de juny de 9 a 13.30 hores.

La jornada vol donar una visió pràctica de les obligacions de l’empresa i/o els professionals en relació a aquesta llei, aportant les respostes i indicacions per a complir amb la seva normativa, i donar a conèixer les principals infraccions a la xarxa i les seves possibles penalitzacions.

La sessió, que s’adreça a personal de direcció, responsables d’àrees de gestió i, en general, a qualsevol persona que pertanyi a un equip de treball d’empreses micro i petites, tractarà aspectes com la obtenció i recollida de dades procedents de diverses fonts, el tractament de dades per a tercers, els drets per part dels afectats i les infraccions a la xarxa, entre d’altres.

Les inscripcions a la sessió, que és gratuïta, es faran a l'OSE, edifici RUBI+D, rambleta Joan Miró s/n Rubí 08191, tel. 93 581 39 00, rubiempresa@rubiempresa.net.