Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una nova sessió del Projecte Cooperem per créixer adreçat a pimes i micropimes de la ciutat Durant el 2008, 41 micropimes rubinenques de recent creació van participar en aquest programa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una nova sessió del Projecte Cooperem per créixer adreçat a pimes i micropimes de la ciutat

Durant el 2008, 41 micropimes rubinenques de recent creació van participar en aquest programa.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ofereix una nova edició del Projecte Cooperem per créixer que s’adreça a petites i mitjanes empreses de la ciutat (pimes) i a microempreses, que tinguin entre 1 i 49 treballadors. Aquesta tercera edició del projecte es desenvoluparà entre els mesos de novembre de 2009 i fins a abril de 2010.

Amb aquest programa, realitzat en col•laboració amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, es vol donar a conèixer a les empreses les eines per millorar els seus contactes comercials i poder aconseguir nous proveïdors, reduir costos, augmentar la cartera de clients o fidelitzar als qui ja ho són, entre altres aspectes.

En aquesta ocasió, podran participar 20 empreses rubinenques en tres accions consecutives: el 18 de novembre de 2009 hi haurà la jornada “Aconsegueix en un dia 20 contactes comercials”; l’1 de desembre, “Com preparar una entrevista de vendes eficaç”; i la tercera una sessió d’acompanyament personalitzat i individualitzat que consisteix en sis hores de tutoria que es farà a la mateixa empresa. Les dues primeres accions es faran al Rubí + D de 9.30 a 13.30 h.

Fins ara, des que es va posar en marxa aquest programa, durant els mesos de desembre-abril dels anys 2007-08 i 2008-09, 41 micropimes locals s’han beneficiat d’un diagnòstic empresarial per conèixer la situació de l’empresa i identificar les oportunitats de millora, de sessions de formació en gestió empresarial i noves tecnologies, i d’una assessoria personalitzada a l’empresa en els àmbits que permetin la millora del seu posicionament en el mercat.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar en l’apartat de l’agenda de la web www.rubiempresa.net, on també es pot consultar el programa d’aquest projecte.

Per a més informació, les empreses interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.