Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada sobre noves línies de finançament per a empreses La trobada es fa el 24 de març a l’edifici Rubí + D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada sobre noves línies de finançament per a empreses

La trobada es fa el 24 de març a l’edifici Rubí + D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza una jornada per explicar a l’empresariat de la ciutat les noves línees de finançament propvinents de diverses entitats amb què poden contar les empreses rubinenques que ho sol•licitin.

Aquestes línies de finançament empresarial provenen de l’Institut Català de Finances (ICF) en forma de préstecs a llarg termini per al finançament d’inversions i una nova línia d’avals de la Generalitat de Catalunya; de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), que ofereix ajudes per a pimes, emprenedors, creixement empresarial, internacionalització i liquidesa; i del Bussiness Angels Network Catalunya (BANC) i la Societat de Garantía Recíproca de Catalunya (AVALIS), que concedeix avals financers, tècnics i econòmics.

La sessió es farà el pròxim dimarts 24 de març de 9.30 a 11.30 h a l’auditori de l’edifici Rubí + D i comptarà amb la participació de diferents experts de les entitats esmentades.

Per a més informació sobre la jornada, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.