Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada professional sobre programació neurolingüística Les inscripcions per a participar en aquesta sessió, que tindrà lloc el 10 de maig, ja estan obertes a www.rubiempresa.net. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada professional sobre programació neurolingüística

Les inscripcions per a participar en aquesta sessió, que tindrà lloc el 10 de maig, ja estan obertes a www.rubiempresa.net.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza, el proper 10 de maig, la jornada professional “Programació neurolingüística”. La sessió, dirigida per Mònica Mendoza, psicòloga, experta en vendes i professora de màrqueting de la UAB; i Jaume Gurt, enginyer de telecomunicacions i director d’Infojobs, es durà a terme a l’auditori de l’edifici Rubí+D a partir de les 9:30h.

La jornada s’adreça a professionals interessats a millorar les seves habilitats de gestió empresarial i personal a través de les eines que ens dóna la programació neurolingüística. Durant la sessió es parlarà sobre com pensem, com sentim i com ens relacionem amb els altres, a banda de les habilitats imprescindibles per aconseguir els objectius professionals i personals.

Les inscripcions per a participar a la jornada s’han de realitzar a www.rubiempresa.net.