Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada perquè els empresaris aprenguin a fer entrevistes comercials efectives La sessió es durà a terme el dimecres, 5 de desembre, a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada perquè els empresaris aprenguin a fer entrevistes comercials efectives

La sessió es durà a terme el dimecres, 5 de desembre, a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí, a través de l’Escola d’Emprenedoria, organitza el proper dimecres, 5 de desembre, una jornada dedicada a l’entrevista de vendes. L’activitat s’adreça a aquelles persones emprenedores que tenen un projecte empresarial a desenvolupar al municipi, així com a autònoms i PIMES de la ciutat.

Durant la sessió, els assistents aprendran a perdre la por a vendre, com preparar i conduir adequadament una entrevista de vendes i com incrementar les possibilitats d’èxit en les accions de venda. A banda dels coneixements teòrics, els participants també experimentaran personalment els aspectes tractats a través d’activitats que es plantejaran a la mateixa sessió.

La jornada s’iniciarà a les 9:30h a l’auditori de l’edifici Rubí+D. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a través de la pàgina web www.rubiempresa.net.