Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada per saber escollir els mercats internacionals més interessants La sessió, dirigida per Júlia Farré, sòcia consultora d’International Team Consulting, es durà a terme el 21 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OSE organitza una jornada per saber escollir els mercats internacionals més interessants

La sessió, dirigida per Júlia Farré, sòcia consultora d’International Team Consulting, es durà a terme el 21 de febrer.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza, el proper 21 de febrer, la jornada “Com escollir els mercats internacionals més interessants”. La sessió, dirigida per Júlia Farré, sòcia consultora d’International Team Consulting, es durà a terme a l’edifici Rubí+D.

La jornada s’adreça a aquelles empreses que desitgen obrir nous mercats o potenciar les vendes en mercats estrangers. Durant la sessió, que s’iniciarà a les 9:30h, els participants descobriran quin és el potencial exportador de la seva empresa, si estan preparats per exportar i quines són les motivacions i els factors organitzatius per exportar.

També descobriran si disposen d’un producte exportable, com seleccionar i escollir els mercats més interessants per a cada producte, com seleccionar el canal i les eines per definir el pla d’acció.

Les inscripcions, com sempre gratuïtes, s’han de fer al web www.rubiempresa.net.