Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una Jornada de gestió d’impagats i morositat adreçada a les empreses de Rubí La sessió es farà a l’edifici Rubí + D el 7 de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una Jornada de gestió d’impagats i morositat adreçada a les empreses de Rubí

La sessió es farà a l’edifici Rubí + D el 7 de maig.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza una jornada professional sobre gestió d’impagats i morositat per a totes les empreses rubinenques que estiguin interessades en poder reduir els riscos amb el seus clients i evitar així els impagats.

La sessió, on els assistents podran conèixer la situació actual de la morositat, les mesures de la Llei 3/2004 sobre morositat, els riscos de les operacions comercials, procediments per reduir els riscos i la gestió de cobraments entre d’altres aspectes, se celebrarà el pròxim 7 de maig de 9.30 a 12 hores a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament. El ponent de la jornada serà Santiago Librán, economista especialitzat en finances per ESADE i en gestió per IESE, que col•labora en programes de l’ONU en gestió bancària i és professor de MBA a La Salle de Barcelona, consultor d’empreses i director de Branli Consultores y Asociados.

Per a més informació sobre el cursos de l’OSE, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 - 5813900, fax. 93 - 5886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.