Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza un programa per a pimes i micropimes de la ciutat L’objectiu és que coneguin les eines per assolir la innovació i la cooperació per fer front als canvis i les pressions del mercat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza un programa per a pimes i micropimes de la ciutat

L’objectiu és que coneguin les eines per assolir la innovació i la cooperació per fer front als canvis i les pressions del mercat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha dissenyat un programa perquè les empreses de recent creació coneguin els avantatges i les eines per assolir la innovació i la cooperació, com a la millor alternativa per fer front als canvis i les pressions del mercat.

En aquest programa, realitzat en col•laboració amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, s’ofereix a les 15 pimes locals de recent creació que podran beneficiar-se’n:
  • Diagnòstic empresarial per conèixer la situació de l’empresa i identificar les oportunitats de millora.
  • Sessions de formació en gestió empresarial i noves tecnologies.
  • Assessoria personalitzada a l’empresa en aquells àmbits que millorin el seu posicionament en el mercat.

Les empreses interessades en participar en aquest programa han de contactar amb l’OSE per sol•licitar-ho, sempre que siguin empreses ubicades a Rubí, de recent creació (menys de 5 anys) i siguin micropime (1-9 treballadors) o pime (10-49 treballadors).

Per a més informació, les empreses es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.