Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza un curs amb Cecot Rubí sobre les operacions vinculades Les empreses han de presentar obligatòriament aquestes operacions en un termini concret. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza un curs amb Cecot Rubí sobre les operacions vinculades

Les empreses han de presentar obligatòriament aquestes operacions en un termini concret.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza un curs en col•laboració amb la patronal Cecot sobre les operacions vinculades entre empreses i les condicions, els terminis i les actuacions necessàries per documentar aquestes operacions de forma correcta. La sessió es farà el pròxim dijous 17 de desembre de 9.15 h a 11.15 h a l’auditori de l’edifici Rubí + D i anirà a càrrec de l’economista i assessor financer de Cecot, Enric Rius.

Segons la Llei 36/2006, de 29 de novembre, els contribuents estan obligats a valorar les operacions amb persones o entitats vinculades a valor de mercat, sent aquest valor el que hauria estat acordat per persones o entitats independents en condicions de lliure competència i en circumstàncies equiparables.

Les persones i/o entitats vinculades estableixen aquest tipus de relació quan hi ha operacions entre una entitat i els seus socis o partícips, una entitat i els seus consellers o administradors, una entitat i els cònjuges o persones unides per relacions de parentiu i dues entitats que pertanyin a un mateix grup, entre d’altres supòsits. Amb aquesta llei, les pròpies entitats que realitzen l’operació hauran de justificar davant de l’Administració que els imports cobrats en les operacions vinculades tenen un preu normal de mercat.

Per a més informació sobre aquest curs de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, www.rubiempresa.net.