Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza tres jornades adreçades als empresaris de la ciutat i un curs pels emprenedors El curs “Pla d’empresa” s’adreça a les persones que volen crear la seva pròpia empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OSE organitza tres jornades adreçades als empresaris de la ciutat i un curs pels emprenedors

El curs “Pla d’empresa” s’adreça a les persones que volen crear la seva pròpia empresa.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza tres jornades específiques per a professionals del món empresarial de la nostra ciutat, que començaran el pròxim mes de febrer, i un curs dirigit a emprenedors que vulguin fer el seu pla d’empresa en format digital.

La primera d’aquestes jornades, Optimització de costos en àrees no estratègiques: accions per a millorar marges, tindrà lloc el pròxim 5 de febrer de 9.30 a 13.30 h, i vol aportar una metodologia de treball i eines concretes pel control, gestió i optimització de les partides de cost que no formen part directa dels productes o serveis que comercialitza l’empresa.

La segona jornada s’adreça de forma específica als responsables de les empreses que tinguin interès en millorar les condicions de seguretat de la seva empresa. “Mesures de seguretat en l’àmbit empresarial” consistirà en una presentació per part dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Rubí de les millors pràctiques per evitar possibles incidents de robatoris a les empreses de la ciutat. Aquest curs es farà el 12 de febrer de 9.30 a 11.30 h

Què pot fer el web 2.0 per la teva empresa és el títol de la tercera jornada que es farà el 26 de febrer de 9.30 a 13.30 h, en la qual el personal dels departaments de màrqueting, vendes, comunicació i informàtica, podrà conèixer de forma pràctica com fer servir les diferents eines amb què compta el web 2.0 per tal d’optimitzar el web de les seves empreses.

Totes les jornades tindran lloc a l’auditori de l’Edifici Rubí Desenvolupament.

Formació i assessorament per a les noves empreses

D’altra banda, però en aquest cas adreçat a emprenedors i emprenedores, l’OSE iniciarà a finals d’aquest mes el curs “Pla d’empresa”, un curs organitzat en l’àmbit del Programa INICIA per la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu del curs, que es farà els dies 27 i 29 de gener, 3, 5, 10 i 12 de febrer, és aprendre a realitzar el pla d’empresa en format digital, ajudant als emprenedors que hi participin a comprendre la importància de planificar els seus projectes per convertir-los en realitat.

A més, al llarg d’aquest mes l’OSE, dintre del projecte Cooperem per Créixer que es fa en col•laboració amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, posarà en marxa l’Assessoria personalitzada a l’empresa en els àmbits que milloren el seu posicionament en el mercat, adreçada a les 29 empreses de recent creació que participen en aquest projecte que finalitzarà el pròxim mes de març.

Per a més informació sobre el cursos de l’OSE, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.