Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza sessions de treball per a emprenedors i emprenedores de la ciutat La formació s’engloba en el Pla Inicia de la Generalitat que ha atorgat 56.250 euros per a aquest tipus de programes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza sessions de treball per a emprenedors i emprenedores de la ciutat

La formació s’engloba en el Pla Inicia de la Generalitat que ha atorgat 56.250 euros per a aquest tipus de programes.
La formació per a les persones emprenedores del nostre municipi s’enquadra en el Pla Inicia del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, que aquest any ha atorgat al nostre municipi un subvenció de 56.250 euros per tal de promoure accions que potenciïn la creació de més i millors empreses, oferint informació i formació per emprendre i orientant, assessorant i donant suport a les persones emprenedores. En aquest sentit, des de la l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) s’impulsen les accions d’aquest programa com poden ser informació, orientació i assessorament per a la creació d’empreses, o formació específica i ajudes per la consolidació dels projectes per a les persones emprenedores. A l’octubre s’han iniciat algunes de les accions de formació adreçades a persones que volen avaluar la possibilitat d’iniciar una activitat empresarial.

Aquest mes de novembre, dintre d’aquestes accions, estan previstes tres noves sessions de treball, que es faran els dies 23, 25 i 30 de novembre de 9.30 a 13.30 h a l’edifici Rubí+D, i tractaran el màrqueting personal per tal d’aconseguir relacionar-se per aconseguir els objectius necessaris com a empresari/a a través d’una sessió de coaching, com atendre als clients per incrementar el volum de vendes i fer que els mateixos clients atreguin de nous, i la creativitat com a eina de competitivitat amb el mètode scamper i altres tècniques que ajuden a potenciar la creativitat. Les inscripcions es poden fer a través de la web www.rubiempresa.net.

El total de persones ateses en el servei d’assessorament d’empreses de l’OSE, que desenvolupa aquest programa Inicia a la nostra ciutat, durant l’any passat ha estat de 250, amb un total de 239 projectes creats.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.