Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza noves sessions de formació per les persones emprenedores de la ciutat La formació, que és de caràcter gratuït, tractarà aspectes com el pla d’empresa, la fiscalitat o la comunicació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza noves sessions de formació per les persones emprenedores de la ciutat

La formació, que és de caràcter gratuït, tractarà aspectes com el pla d’empresa, la fiscalitat o la comunicació.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí inicia la pròxima setmana la seva nova programació de jornades i sessions de formació adreçades als emprenedors i les emprenedores de la ciutat. La primera sessió, que es farà el dimarts 12 d’abril, tindrà com a objectiu informar als assistents sobre els drets i obligacions de cadascuna de les formes jurídiques de l’empresa per la qual pot optar una persona que desitgi crear una empresa pròpia.
Totes les sessions formatives, que són de caràcter gratuït, es faran de 9.30 a 12 h a l’auditori de l’Edifici Rubí + D durant el segon trimestre d’aquest any.

Després d’aquesta sessió inicial, hi haurà altres dedicades al pla financer (3 i 5 de maig), a la fiscalitat per autònoms i micropimes de nova creació (10 de maig), sobre com fixar els preus dels productes o serveis i com pot afectar a la viabilitat de l’empresa (2 de juny) i sobre la comunicació corporativa i màrqueting per a empreses que comencen (7 de juny).

Aquesta formació conclourà amb una sèrie de sis sessions per tal d’elaborar el Pla d’empresa, a través d’un estudi de les idees i projectes empresarials per avaluar la seva viabilitat tècnica i econòmica. Durant les sessions, els emprenedors i emprenedores coneixeran eines per desenvolupar el pla d’empresa, així com per la resta de plans que afecten a la posada en marxa d’un projecte empresarial (màrqueting, jurídicofiscal, econòmic-financer, de producció i operacions i d’organització. La formació es farà els dies 23,25 i 30 de maig i 1, 6 i 8 de juny.

Les inscripcions es poden fer a l’adreça electrònica rubiempresa@rubiempresa.net o al Servei de Creació d’empreses de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900.