Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza noves sessions d’assessorament del pla d’empresa Les sessions s’adrecen a la població emprenedora que vulgui crear la seva pròpia empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza noves sessions d’assessorament del pla d’empresa

Les sessions s’adrecen a la població emprenedora que vulgui crear la seva pròpia empresa.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí posa en marxa noves sessions d’assessorament sobre la creació del pla d’empresa adreçades als emprenedors i emprenedores del nostre municipi. L’acció s’emmarca dintre del Pla INICIA per donar suport a les persones emprenedores i a l’autoocupació a la ciutat, impulsat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, pel qual aquest any s’han destinat 66.000 euros.

Aquestes sessions de formació es realitzaran el pròxims dies 24 i 26 de febrer i 3, 5, 10 i 12 de març en jornades de 3 hores de durada (dimarts i dijous de 9.30 a 12.30 h) i donaran als participants les eines per aprendre a realitzar el pla d’empresa en format digital, ajudant als emprenedors que hi participin a comprendre la importància de planificar els seus projectes per convertir-los en realitat. El contingut de les sessions tractarà temes com els plans de marketing, juridico-fiscal, financer o d’organització, entre d’altres aspectes.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.