Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza el Vè Concurs de projectes i idees empresarials La iniciativa pretén fomentar la cultura emprenedora al municipi i premiar les iniciatives més viables i innovadores. El termini per presentar els projectes ja es tanca el 8 de gener de 2007. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza el Vè Concurs de projectes i idees empresarials

La iniciativa pretén fomentar la cultura emprenedora al municipi i premiar les iniciatives més viables i innovadores. El termini per presentar els projectes ja es tanca el 8 de gener de 2007.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza el V Concurs de projectes i idees empresarials amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora al municipi i premiar les iniciatives més viables i innovadores.
El termini per presentar els projectes ja està obert i es tancarà el 8 de gener de 2007. Del concurs sorgiran dos treballs guanyadors: el millor projecte empresarial viable ubicat al municipi de Rubí i la millor idea empresarial innovadora i susceptible de ser desenvolupada en un projecte empresarial viable en aquest municipi. Els premis per als guanyadors consisteixen en 5000 € (millor projecte empresarial) i 1000 € (millor idea empresarial), així com assistència tècnica a càrrec de l’OSE en el desenvolupament del projecte o idea i la possibilitat d’assistir a cursos de formació, xerrades o jornades organitzades per aquesta mateixa oficina.

Els interessats en participar en el V concurs de projectes i idees empresarials ja poden recollir a les oficines de l’OSE la documentació necessària (*consultar díptic que s’adjunta) i adjuntar el full d’inscripció corresponent a la modalitat triada. La documentació s’ha de lliurar abans del 8 de gener al Servei d’Atenció al Ciutadà SAC (c. Doctor Robert, 19) o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Les Torres (Rambleta de Joan Miró, s/n).

Més informació a l’OSE (Rambleta de Joan Miró, s/n, tel. 93 581 39 00).