Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza, el proper dimarts, la jornada 'Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci' Durant l’acte, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D, es donaran a conèixer conceptes com 'viabilitat' i 'mida de mercat'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza, el proper dimarts, la jornada 'Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci'

Durant l’acte, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D, es donaran a conèixer conceptes com 'viabilitat' i 'mida de mercat'.
El proper dimarts, 15 de maig, l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza una nova jornada per fomentar l’emprenedoria a la ciutat. En aquesta ocasió, els assistents podran conèixer les claus per poder fer un estudi de mercat de la seva pròpia idea de negoci. De fet, la jornada s’adreça a aquells emprenedors i professionals que tenen un projecte o una idea empresarial i necessiten saber com avaluar-ne la seva viabilitat.

Eulàlia Balañà, experta en estudis de mercat, màrqueting i vendes i alhora gerent d’EBCCE, explicarà als assistents a la jornada què signifiquen conceptes com viabilitat i mida de mercat, així com els 8 mètodes per a calcular aquesta mida de mercat, entre d’altres.

La jornada se celebrarà el proper dimarts, 15 de maig, entre les 9:00h i les 14:00h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D. Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure al web www.rubiempresa.net. És imprescindible ser usuaris registrats d’aquesta pàgina per a poder formular la inscripció.