Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza dos cursos sobre la web 2.0 i seguretat en l’àmbit empresarial Aquestes jornades gratuïtes s’adrecen a professionals del món empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza dos cursos sobre la web 2.0 i seguretat en l’àmbit empresarial

Aquestes jornades gratuïtes s’adrecen a professionals del món empresarial.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat dos cursos específics per a professionals del món empresarial de la nostra ciutat per a la pròxima setmana.

La primera jornada, Seguretat en l’àmbit empresarial, s’adreça a responsables d’empreses interessats en aquest camp i serà impartit per ponents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local el pròxim dimecres 10 de desembre a l’auditori del Rubí + D de 17 a 19 hores.

Què pot fer el web 2.0 per la teva empresa és el títol del curs que es farà al dia següent al mateix lloc. Adreçat al personal dels departaments de màrqueting, vendes, comunicació i informàtica, el curs mostrarà de forma pràctica com fer servir les diferents eines amb què conta el web 2.0 per tal d’optimitzar el web de l’empresa. El curs s’oferirà de 9.30 a 13.30 hores.

Per a més informació d’aquests cursos, de caràcter gratuït, els professionals es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.