Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza amb èxit dues jornades sobre les habilitats de comunicació i les entrevistes comercials efectives Les sessions organitzades per l’escola d’Emprenedoria de l’Oficina de Serveis a l’Empresa han comptat amb una assistència de 18 i 14 persones, respectivament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza amb èxit dues jornades sobre les habilitats de comunicació i les entrevistes comercials efectives

Les sessions organitzades per l’escola d’Emprenedoria de l’Oficina de Serveis a l’Empresa han comptat amb una assistència de 18 i 14 persones, respectivament.
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha organitzat recentment dues noves jornades empresarials, conduïdes per Alexandra Masó, de Daleph.

Aquest dilluns s’ha dut a terme una sessió formativa per aprendre a millorar la comunicació oral. Durant la jornada, a la qual hi han participat 18 persones, la ponent ha parlat de la importància que té la comunicació oral a la feina, espai en el qual és imprescindible una bona comunicació tant interna com externa. Durant el desenvolupament de la sessió s'han combinat explicacions teòriques amb exemples i exercicis pràctics. La jornada s'ha estructurat en diferents apartats: comunicació oral dels assistents, aprendre a escoltar i, finalment, saber definir i estructurar els missatges i com emetre'ls.

En aquesta sessió, el perfil dels participants ha estat molt divers, ja que la comunicació s'ha d'implementar tant a emprenedors com a empresaris i treballadors. Aquesta diversitat d'assistents ha afavorit l'intercanvi de punts de vista, aconseguint un millor aprofitament de la sessió.

D’altra banda, el dimecres passat es va dur a terme una altra jornada formativa, que en aquell cas va girar al voltant de les entrevistes comercials efectives. Durant la sessió, a la qual hi van participar 14 persones, es va parlat del procés de l'entrevista de vendes, des de la prospecció i el contacte, passant per la presentació, l'argumentació i les objeccions i finalitzant amb el tancament de la venda.

La part teòrica es va combinar amb exercicis pràctics, fent de la jornada una activitat molt participativa i enriquidora per a tots els participants.