Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza 11 sessions formatives per a empreses durant el primer semestre de l’any Uns 300 empresaris/es de la ciutat van assistir a les jornades professionals organitzades l’any passat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza 11 sessions formatives per a empreses durant el primer semestre de l’any

Uns 300 empresaris/es de la ciutat van assistir a les jornades professionals organitzades l’any passat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí realitzarà una total d’11 sessions formatives dirigides a les empreses de la ciutat durant els primers sis mesos de l’any. Aquesta nova oferta formativa, acordada amb les empreses mitjançant la seva participació en l’elecció dels temes a través de la web de l’OSE, inclou temes relacionats amb la fiscalitat, la morositat, els residus, la protecció de les empreses, la logística, l’exportació o el màrqueting.

Segons la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Mas, “degut a la bona acollida que han tingut les sessions formatives, aquest any hem decidit augmentar-les. Creiem que l’èxit d’aquestes jornades es troba en el fet que són els propis destinataris qui decideixen les temàtiques, en la bona qualitat dels ponents i en el seu format. Les sessions formatives a empreses són una de les accions que des de l’Ajuntament estem duent a terme per tal d’ajudar a les empreses a mantenir i reforçar la seva competitivitat”.

Durant l’any passat, les jornades professionals de l’OSE, que van ser un total de 13 sessions, van comptar amb la participació de 300 empresaris/es de la ciutat i el seu entorn. De fet, la sessió que més volum de participació va tenir va ser una jornada organitzada al maig en la qual es van donar eines a les empreses per poder augmentar el seu potencial comercial que va comptar amb uns 90 assistents.

Dos o tres jornades al mes

Cada mes s’organitzaran dos o tres jornades, totes elles de caràcter gratuït, i es faran en dijous alterns a partir de les 9.30, amb diferents durades en funció del tema que es tracti. Les sessions seran a l’auditori de l’edifici Rubí + D, i aniran a càrrec de diversos professionals en cadascuna de les temàtiques que es tractin.

La pròxima jornada de l’OSE, amb el suport de la Diputació de Barcelona, tractarà sobre els residus i què han de fer les empreses amb ells, i serà el pròxim 17 de febrer. Mentre que pel mes de maç, els temes que es tractaran seran els plans d’autoprotecció per a les activitats econòmiques (3 de març), la morositat i la Llei de pagament (17 de març) i innovació i sostenibilitat (31 de març).

Els temes de les jornades a partir del mes d‘abril estan relacionats amb el procés d’externalització logística de les empreses, els beneficis i el finançament de l’estalvi energètic, els nous mercats i les oportunitats a nivell internacional o el màrqueting en línia i el posicionament estratègic, entre d’altres aspectes.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.