Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE convida les PIMES a la cloenda del projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació Les inscripcions per participar en aquest acte, que tindrà lloc el proper 20 de desembre a l’edifici Rubí+D, s’han de realitzar a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OSE convida les PIMES a la cloenda del projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació

Les inscripcions per participar en aquest acte, que tindrà lloc el proper 20 de desembre a l’edifici Rubí+D, s’han de realitzar a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza, el proper 20 de desembre, la cloenda del projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació. Els ponents que participaran a la sessió seran Natàlia Bertran, responsable de comerç internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, i Josep Prats, gerent d’aquesta entitat.

El projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació és una iniciativa adreçada a les PIMES i les micro-PIMES de Rubí interessades a exportar o bé consolidar la seva experiència en l’àmbit de l’exportació i que volen escoltar l’experiència de les empreses que han participat en aquesta edició del projecte.

Les inscripcions per a participar a la jornada, que s’iniciarà a les 10h del matí, s’han de realitzar a www.rubiempresa.net.