Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE convida els empresaris rubinencs a participar en una jornada per conèixer les novetats fiscals pel 2013 La sessió organitzada per l’Oficina de Serveis a l’Empresa tindrà lloc el proper 31 de gener, a partir de les 9:30h, a l’edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OSE convida els empresaris rubinencs a participar en una jornada per conèixer les novetats fiscals pel 2013

La sessió organitzada per l’Oficina de Serveis a l’Empresa tindrà lloc el proper 31 de gener, a partir de les 9:30h, a l’edifici Rubí+D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat, el proper 31 de gener, una jornada professional per explicar als empresaris les novetats fiscals que afecten la liquidació d’impostos per aquest exercici. Enric Rius, assessor financer i fiscal de la Cecot, serà l’encarregat de dirigir la sessió, que s’iniciarà a les 9:30h a l’edifici Rubí+D.

En el darrer mes de desembre s’han publicat diferents normatives, tant a nivell estatal com autonòmic, que afecten de forma substancial la liquidació dels impostos d’aquest exercici. IVA, patrimoni, etc. són alguns dels impostos que es veuen modificats de forma transcendent. Durant la jornada s’analitzaran les darrers reformes i com queden configurats tots aquests tributs.

Les inscripcions, com sempre gratuïtes, s’han de fer al web www.rubiempresa.net.