Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE convida els emprenedors a la jornada 'Rubí, una aposta de futur' La sessió informativa, que tindrà lloc el 27 de setembre a l’edifici Rubí+D, serà inaugurada per l’alcaldessa de Rubí, Carme García. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE convida els emprenedors a la jornada 'Rubí, una aposta de futur'

La sessió informativa, que tindrà lloc el 27 de setembre a l’edifici Rubí+D, serà inaugurada per l’alcaldessa de Rubí, Carme García.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza, el proper 27 de setembre, la jornada “Rubí, una aposta de futur”. Es tracta d’una sessió informativa adreçada a persones emprenedores que volen analitzar o trobar una idea de negoci per iniciar una activitat empresarial per compte pròpia.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el gerent de l’empresa Campos Estela, Martí García, seran els encarregats d’inaugurar la jornada a les 10 del matí. Posteriorment, Francisco J. Martínez, gerent d’Interactivos.net i co-fundador de Saurion.com, explicarà als assistents “Com actuar davant la crisi”. Després de la pausa, la psicòloga Mònica Mendoza, màster en comunicació comercial, professora de màrqueting de la UAB i assessora de vendes de la Cecot, pronunciarà la ponència “Com aportar valor a una idea empresarial”. A les 12:15h, Francesc Trias, responsable de l’Àrea d’Incubació Empresarial de Daleph Barcelona, parlarà dels “Factors claus d’èxit i fracàs d’un projecte empresarial” i, finalment, Olga González, cap del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, presentarà l’Escola d’Emprenedoria als assistents. La jornada es desenvoluparà a l’auditori de l’edifici Rubí+D.

Les persones interessades en participar en aquesta jornada poden inscriure’s a través de www.rubiempresa.net o al correu electrònic rubiempresa@rubiempresa.net. La inscripció és gratuïta.