Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE assessora a 269 usuaris durant el 2009 per crear noves empreses a la ciutat Del total d’usuaris atesos, s’han elaborat 41 plans d’empresa i creat 31 noves empreses a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE assessora a 269 usuaris durant el 2009 per crear noves empreses a la ciutat

Del total d’usuaris atesos, s’han elaborat 41 plans d’empresa i creat 31 noves empreses a la ciutat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha donat assessorament a un total de 269 emprenedors/es de la ciutat que han presentat la seva idea empresarial amb l’objectiu de crear una empresa a la nostra ciutat. Aquestes accions d’assessorament s’engloben dintre del Pla Inicia de la Generalitat de Catalunya, que l’any passat (juliol 2008-desembre 2009) va atorgar un total de 66.000 euros per donar suport a les persones emprenedores.

D’aquests usuaris i usuàries que han rebut assessorament per part de l’OSE, que s’han incrementat un 75% respecte a les dades de l’any anterior (153 demandes d’assessorament al 2008), es van arribar a presentar un total de 239 idees empresarials que es van convertir en 41 plans d’empresa amb possibilitats de viabilitat. Aquests plans han acabat materialitzant-se en empreses en el 75% dels casos, ja que s’han creat un total de 31 noves empreses.

L’OSE assessora en l’elaboració del pla d’empresa conjuntament amb l’emprenedor/a per tal de determinar si el projecte és viable tècnica i econòmicament, avalua el projecte i realitza el seguiment del procés de creació de cadascuna de les idees. Segons la tendència registrada al llarg dels últims anys, al 2009 es preveia l’assessorament de 145 projectes durant tot l’any.

A més, al llarg de l’any, l’OSE posa en marxa diferents sessions de formació sobre la creació del pla d’empresa adreçades als emprenedors/es del nostre municipi, en les quals es tracten temes com ara les eines per realitzar el pla d’empresa en format digital, comprendre la importància de planificar els seus projectes, els plans de marketing, etc.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net