Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Orquestra Simfònica del Vallès tanca la programació de La Sala de 2007 La temporada estable d’espectacles del teatre municipal La Sala arriba al seu final el diumenge 30 de desembre amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica del Vallès. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Orquestra Simfònica del Vallès tanca la programació de La Sala de 2007

La temporada estable d’espectacles del teatre municipal La Sala arriba al seu final el diumenge 30 de desembre amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica del Vallès.
L’Orquestra Simfònica del Vallès posarà el punt i final, el diumenge, 30 de desembre, a la temporada estable d’espectacles del teatre municipal La Sala.

L’alcaldessa, Carme García, té previst assistir al concert de valsos i danses que, dirigirà, José Antonio Sáenz Alfaro, amb la interpretació de peces de Txaikovski, Brahms, Rossini o Strauss, entre altres.

L’espectacle començarà a les 18.30 hores. Les entrades es poden adquirir per 15 € al teatre municipal La Sala cada divendres, excepte festius, de 18 a 22 h i el mateix dia de la representació 2 hores abans. També es poden adquirir a les oficines de la Caixa de Catalunya i per telèfon les 24 hores al Telentrada 902 10 12 12.
Podran gaudir de descomptes en l’adquisició de localitats tots els posseïdors del Carnet Cultural Jove (fins el 50%). Carnet de soci de la biblioteca Mestre Martí Tauler (fins el 25%). Targeta Verda pensionistes (50%). Targeta Blava pensionistes (25%).