Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’òpera “La Traviata” de Verdi arriba a La Sala de forma extraordinària Més de 70 persones participen en la posada en escena d’aquesta popular obra del músic italià. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’òpera “La Traviata” de Verdi arriba a La Sala de forma extraordinària

Més de 70 persones participen en la posada en escena d’aquesta popular obra del músic italià.
De manera puntual, el pròxim divendres 4 de novembre a les 21 h “La Traviata”, una de les òperes més populars de Giuseppe Verdi, arriba a l’escenari de La Sala on les veus de més de 70 solistes, cors i músics aproparan al públic rubinenc aquesta representació de la mà de la companyia Teatro Lírico d’Europa, sota la direcció artística de Giorgo Lalov.

El responsable de la direcció escènica d’aquesta companyia, el mestre Vasil Nikolov, resideix a la nostra ciutat i ha estat un dels artífexs que aquesta interessant producció es pugui dur a terme dins la Temporada Estable d’Espectacles de La Sala sense haver estar programada prèviament.

La venda de localitats es realitzarà els divendres de 18 a 21 h al Teatre Municipal La Sala, les 24 h al Telentrada de CatalunyaCaixa (per internet o al telèfon 902 101 212), o bé es poden reservar adreçant-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí de dilluns a divendres de 9 a 14 h (tel. 935887000). El preu de les localitats és de 25 € amb descomptes del 20% per a pensionistes.