Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OMIC i el Servei Local de Català organitzen una conferència sobre els drets dels consumidors La xerrada s’emmarca dins la campanya “Català i comerç, català i empresa. Ja estàs al dia?”, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OMIC i el Servei Local de Català organitzen una conferència sobre els drets dels consumidors

La xerrada s’emmarca dins la campanya “Català i comerç, català i empresa. Ja estàs al dia?”, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística.
L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Rubí i Servei Local de Català organitzen, el proper 29 de novembre, la conferència “El qui, el què i el com del consum”. La xerrada, que tindrà lloc a les 19h a l’auditori de l’edifici Rubí+D, anirà a càrrec d’Albert Melià, sotsdirector de l’Agència Catalana del Consum.

Durant la conferència, el ponent parlarà del Codi de consum de Catalunya, en vigor des de l’agost de 2010. Aquesta llei unifica tota la normativa, fins aleshores dispersa, en matèria de consum i millora el nivell de protecció dels consumidors. A més, també incorpora a l’ordenament jurídic les noves normatives comunitàries que incideixen en l’àmbit del consum i adequa la normativa bàsica i general de protecció de les persones consumidores a la realitat social i econòmica actual.

Melià informarà els assistents dels drets dels consumidors en temes com els contractes, les garanties, etc. i farà especial èmfasi en els drets lingüístics. No en va, la conferència s’inclou a la campanya “Català i comerç, català i empresa. Ja estàs al dia?”, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística.