Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OMIC i el Col·lectiu Ronda organitzen una xerrada informativa sobre les participacions preferents L’acte, dirigit als afectats per la subscripció d’aquest producte financer, tindrà lloc el dijous 20 de desembre a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OMIC i el Col·lectiu Ronda organitzen una xerrada informativa sobre les participacions preferents

L’acte, dirigit als afectats per la subscripció d’aquest producte financer, tindrà lloc el dijous 20 de desembre a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
El Col·lectiu Ronda, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Rubí, organitza el dijous 20 de desembre una xerrada adreçada als rubinencs afectats per les participacions preferents i el deute subordinat. La conferència tindrà lloc a partir de les 19h a l’auditori de la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.

L'advocat del Col·lectiu Ronda Oscar Serrano, expert en dret bancari, serà l'encarregat de conduir la reunió informativa oberta a la participació de tothom que hi estigui interessat. A la xerrada s’explicarà la veritable naturalesa de les participacions preferents i els mecanismes legals de defensa i reclamació de què disposen els ciutadans en cas de ser afectats per la subscripció d’aquest producte financer.

Des del Col·lectiu Ronda també aclariran els dubtes que hi pugui haver sobre quina és la situació per a les persones que hagin fet efectiu el bescanvi de les seves participacions preferents per altres productes oferts per les entitats financeres.

L’OMIC ha convidat als membres de la Plataforma d’Afectats de Rubí per les Participacions Preferents i Deute Subordinat, així com als usuaris que han presentat una reclamació o consulta a l’oficina, a assistir a la xerrada.

El mes de juny, l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la plataforma i de l’Associació de Consumidors i Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (ADICAE), ja va organitzar una altra trobada informativa sobre aquesta mateixa qüestió.