Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya atén 19 rubinencs en el seu desplaçament a la ciutat L’equip de Rafael Ribó visita cada mes diverses localitats catalanes per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya atén 19 rubinencs en el seu desplaçament a la ciutat

L’equip de Rafael Ribó visita cada mes diverses localitats catalanes per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions
L’Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya ha rebut un total de 19 visites aquest dimecres a l’Ateneu municipal, en el seu desplaçament a Rubí. Les persones ateses per l’equip de Rafael Ribó han presentat 13 queixes i han fet 6 consultes.

Les problemàtiques plantejades pels rubinencs han fet referència, entre d’altres, a temes relacionats amb consum (electricitat i gas), medi ambient, molèsties per sorolls, funció pública, urbanisme, sanitat i qüestions tributàries. Sis de les tretze queixes presentades anaven adreçades a l'Ajuntament de Rubí.

L’Oficina del Síndic de Greuges es desplaça periòdicament a diversos municipis de Catalunya per atendre de primera mà totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i/o les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

L’any passat, el Síndic de Greuges es va desplaçar a 86 municipis per oferir directament als veïns i veïnes d’aquestes localitats un assessorament sobre els problemes que poguessin tenir, d’acord amb el principi de proximitat. En aquests desplaçaments al territori es van recollir 1.241 actuacions, de les quals 791 es van concretar amb l’obertura d’una queixa i la resta, amb consultes.