Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza una sessió de Networking professional Han participat els membres del Consorci de la Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza una sessió de Networking professional

Han participat els membres del Consorci de la Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb el Consorci Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya, ha organitzat un sessió de Networking professional a la qual han assistit un total de 25 participants, membres dels 14 municipis que integren aquesta xarxa local, entre els qual hi ha, a més de Rubí, Granollers, L’Hospitalet, Lleida, Reus, Sabadell i Sant Adrià de Besòs, entre d’altres.

La jornada suposa el tancament del conjunt d’accions dels grups de treball que aquest any els membres de la Xarxa Local han fet en diferents municipis. La sessió de Rubí ha servit per mostrar el procés per posar en marxa una sessió de networking empresarial des dels departaments de serveis a les empreses dels ajuntaments. Amb aquesta finalitat, els responsables de l’OSE han exposat els projectes que s’han desenvolupat des de Rubí per reflexionar sobre la metodologia de treball per fomentar la cooperació empresarial amb accions de networking empresarial, unes accions que van molt més enllà del contacte comercial i que volen potenciar les relacions com a mitjà de cooperació entre empreses de la zona. Així, han presentat la seva experiència en el projecte Cooperem per créixer adreçat a petites i mitjanes empreses de la ciutat i la metodologia de l’anàlisi DAFO per fer networking empresarial. Posteriorment, els assistents han participat en un taller de disseny i estratègia per posar en marxa una acció de networking empresarial.

El Consorci públic Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya és una entitat constituïda l’any 1994, que promou la creació d’espais comuns entre entitats locals amb interessos similars, per treballar de forma conjunta i intercanviar experiències en l’àmbit del desenvolupament local y de la creació d’ocupació. Les 14 entitats locals que en formen part representen a una població de quasi un milió de persones.