Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa explica als empresaris rubinencs les novetats fiscals pel 2013 Les diferents reformes fiscals obliguen els professionals a formar-se per estar al dia d’aquestes novetats i no incórrer en errors que puguin implicar sancions futures. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina de Serveis a l’Empresa explica als empresaris rubinencs les novetats fiscals pel 2013

Les diferents reformes fiscals obliguen els professionals a formar-se per estar al dia d’aquestes novetats i no incórrer en errors que puguin implicar sancions futures.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí va organitzar, a finals de gener, una jornada professional per explicar als empresaris les novetats fiscals que afecten la liquidació d’impostos per aquest exercici. Enric Rius, assessor financer i fiscal de la Cecot, va ser l’encarregat de dirigir la sessió, que va tenir lloc a l’edifici Rubí+D.

Durant el passat mes de desembre es van publicar diferents normatives, tant a nivell estatal com autonòmic, que afecten de forma substancial la liquidació dels impostos d’aquest exercici. IVA, patrimoni, etc. són alguns dels impostos que s’han vist modificats de forma transcendent. Durant la jornada es van analitzar les darrers reformes i com han quedat configurats tots aquests tributs. I és que aquestes reformes fiscals obliguen els assessors fiscals, comptables i caps administratius i financers, entre d’altres professionals, a formar-se per estar al dia d’aquestes novetats i no incórrer en errors que puguin implicar sancions futures.