Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa de Rubí organitza una jornada professional sobre la nova llei antifrau La sessió, que es durà a terme aquest dijous a l’edifici Rubí+D, estarà dirigida per Enric Rius, assessor fiscal de la Cecot. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina de Serveis a l’Empresa de Rubí organitza una jornada professional sobre la nova llei antifrau

La sessió, que es durà a terme aquest dijous a l’edifici Rubí+D, estarà dirigida per Enric Rius, assessor fiscal de la Cecot.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat aquest dijous, 22 de novembre, la jornada professional “La nova llei antifrau. Un quart de volta més per a les PIMES”. La sessió, dirigida per Enric Rius, assessor fiscal de la Cecot, es durà a terme a l’edifici Rubí+D a partir de les 9:30h.

La jornada s’adreça a aquelles empreses interessades en conèixer la nova llei de mesures contra el frau fiscal i les novetats que afectaran al dia a dia de les PIMES i les microPIMES. El ponent parlarà de la restricció de pagaments en efectiu, de la reforma de mòduls, que en limita l'aplicació, i altres aspectes de gestió que afectaran l'activitat de les petites empreses.

A hores d’ara, l’OSE ja ha rebut un total de 66 inscripcions, un 85% de les quals són empreses de Rubí. La resta són firmes de poblacions del voltant, com ara de Terrassa o Sant Cugat. Les inscripcions s’han de realitzar a www.rubiempresa.net.