Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa acosta les xarxes socials a les firmes rubinenques L’OSE ha organitzat una nova jornada professional el proper dijous, 25 d’octubre, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina de Serveis a l’Empresa acosta les xarxes socials a les firmes rubinenques

L’OSE ha organitzat una nova jornada professional el proper dijous, 25 d’octubre, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza, el proper dijous 25 d’octubre, una nova jornada empresarial titulada “Les xarxes socials per a empreses”.

La sessió, que s’adreça a aquelles empreses interessades en conèixer quines qüestions han de tenir en compte sobre el món de les xarxes socials, estarà dirigida per Santi Rius, assessor de màrqueting en línia i Social Media de la Cecot, director de Creat360 i professor de la EUNCET.

Durant la jornada, que s’iniciarà a les 9:30h a l’auditori de l’edifici Rubí+D, el ponent explicarà quines xarxes socials són més útils per a les PIME, què és un Pla Social Media, per què pot ser necessari, què és la reputació en línia i com gestionar-la, diferents eines per gestionar les xarxes socials, perills i amenaces i com combatre’ls, així com les darreres novetats en el món de les xarxes socials.

La inscripció a aquesta jornada, totalment gratuïta, s’ha de formalitzar a la pàgina web www.rubiempresa.net.