Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’obra pictòrica de Sergi Marcos s’exposa a l’Antiga Estació L’artista porta a la ciutat l’exposició Retorn a Rubí fins a mitjans de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’obra pictòrica de Sergi Marcos s’exposa a l’Antiga Estació

L’artista porta a la ciutat l’exposició Retorn a Rubí fins a mitjans de juliol.
L’obra pictòrica del pintor Sergi Marcos s’exposarà a la Sala de exposiciones Antiga Estació a partir de dijous 16 de juny en una exposició que, sota el títol de Retorn a Rubí, mostra les darreres creacions de l’artista, l’obra del qual es caracteritza principalment per la cerca d’un espai atmosfèric, d’un ambient molt personal marcat per les geometries i les figures esfèriques.

La inauguració de l’exposició, que es farà a les 19.30 h a l’Antiga Estació i es podrà visitar fins al 17 de juliol, comptarà amb la presència del propi artista i l’actriu Marta Millà que farà una recital poètic al·legòric.
En aquesta ocasió, Sergi Marcos ens presenta un recull de la seva obra que ens mostra la seva habilitat per suggerir sensacions molt particulars a través d’un estil molt personal i captivador.

Sergi Marcos neix a Barcelona l’any 1956. Als setze anys estudia pintura a l’Escola Massana de Barcelona i als 20 anys inicia la seva activitat expositiva, que abraça ja trenta-cinc anys de trajectòria professional. Amb el anys, va perfeccionant el seu estil personal que intenta transmetre, a través dels seus treballs, la sensació d’harmonia fent ús d’elements geomètrics i esfèrics. El pintor ha exposat la seva obra en nombroses sales d’art a Barcelona, Tarragona, França, Alemanya i Hongria, a més d’apropar-se al món de la il·lustració i la publicació de llibres, tant propis com a través de col·laboracions amb altres entitats i artistes.

Posteriorment, ja després de l’estiu, aquest equipament municipal acollirà les exposicions “Trajectòria. Miquel Mas, 50 anys d’exposicions” a partir del 15 de setembre i una exposició col·lectiva del Grup El Gra a partir del novembre.

L’Antiga Estació - Sala d'Exposicions es troba al c/ Historiador Serra, s/n, tel. 93 588 35 42, a/e AntigaEstacio@ajrubi.cat i el seu horari és de dimecres a divendres: de 16 a 20.30 h, dissabtes i diumenges: d'11 a 14 i de 16 a 20.30 h, i dilluns, dimarts i festius: tancat.