Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPSÒL estudiarà la possibilitat de posar els pisos vacants del c/ Lepant en règim de lloguer Manuel Velasco ha arrencat aquest compromís a Amadeu Iglesias, gerent de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl, amb qui s’ha reunit recentment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPSÒL estudiarà la possibilitat de posar els pisos vacants del c/ Lepant en règim de lloguer

Manuel Velasco ha arrencat aquest compromís a Amadeu Iglesias, gerent de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl, amb qui s’ha reunit recentment.
El regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, s’ha reunit amb el gerent de l’IMPSÒL, Amadeu Iglesias, per trobar una sortida als 31 pisos que encara queden per adjudicar de la promoció del c/ Lepant. Durant la reunió, Iglesias s’ha compromès a estudiar la possibilitat de posar-los en règim de lloguer amb o sense opció de compra.

Per a Velasco, aquesta seria una molt bona notícia. “La crisi fa que, en aquests moments, moltes famílies tinguin dificultats per adquirir un habitatge perquè no poden accedir a crèdits que els permetin comprar-los. Si l'IMPSÒL accedeix a la nostra petició, aquests pisos tindran uns preus més baixos que els que hi ha en aquests moments al mercat. Això permetrà que famílies que puguin estar interessades tinguin una nova opció'.

Velasco també ha ofert a Iglesias la possibilitat que Promocions Urbanes SA (PROURSA) pugui actuar com a intermediari, en cas que l’IMPSÒL decideixi posar aquests pisos vacants en règim de lloguer, donada la seva àmplia experiència en la gestió d’habitatges públics.