Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPES triplica l’oferta formativa per a aturats amb 29 cursos per al segon semestre de 2009 Més de 500 persones es podran beneficiar d’aquests cursos per adquirir noves competències professionals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’IMPES triplica l’oferta formativa per a aturats amb 29 cursos per al segon semestre de 2009

Més de 500 persones es podran beneficiar d’aquests cursos per adquirir noves competències professionals.
L’Institut de Promoció Econòmica i Social de l’Ajuntament de Rubí (IMPES) posarà en funcionament durant tot el segon semestre d’aquest any, un total de 29 cursos de formació professionalitzadora amb la finalitat de cobrir les necessitats de diferents sectors productius. Aquesta xifra triplica els cursos organitzats per l’IMPES l’any passat, en què el nombre de cursos planificats van ser vuit.

En concret, a la nostra ciutat les accions formatives es desenvoluparan en sectors com ara electricitat i electrònica, amb tres cursos d’electricista de manteniment; energia i aigua, amb quatre cursos de muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques i/o tèrmiques; fabricació mecànica, amb sis cursos de soldador d’estructures metàl•liques i dos de muntador ajustador; instal•lació i manteniment, amb cinc cursos de manteniment d’aire condicionat; administració i gestió, amb dos cursos d’anglès per a atendre al públic i tres d’informàtica i ofimàtica bàsica; i internet, amb dos cursos de disseny i implementació de pàgines web i altres dos de tractament informatitzat d’imatges.

Aquesta tipologia de cursos s’adreça prioritàriament al col•lectiu de treballadors i treballadores que es troben aturats i en situació de recerca d’ocupació, sense perjudici que altres treballadors que es trobin en actiu puguin participar-hi.

Amb aquestes 29 accions formatives, un total de 510 alumnes podran adquirir les competències tècniques i professionals per millorar la seva incorporació al mercat laboral, la qual cosa supera amb escreix els 120 alumnes que l’any passat van rebre formació i acompleix una de les línies estratègiques de l’IMPES per a aquest any pel que fa a l’increment de la formació pels ciutadans i ciutadanes de Rubí.